Kristaller & stenars egenskaper. Under uppbyggnad.

*All information som återfinns här ska inte ersätta traditionella vården eller läkares-ordinationer, det som står här är i informativt syfte. Varje kristall har sedan länge i mänskliga historien sina tillskrivna egenskaper- och förmågor. Vi kommer att skriva om dessa egenskaper på den här sidan.

Stenar och kristallers genskaper är subjektiva och vi kan inte på något sätt garantera att dessa egenskaper fungerar just för dig. Även vi skriver i termer "ska" och "gör" och liknande finns inga garantier att du kommer att känna v det eller att det fungerar för dig, ta detta som intressant information.

Nu när vi klargjort detta så går vi strax in på kristallernas och stenarnas fantastiska Värld.

 

 Ametist: Det är en form av  kvarts kristall med en vacker lila-violett färg. Den finns i vår affär som kluster, trumlad, ametist-blommor och mini-trumlad. Den sammankopplar med kron-chakrat, förstärker intuitionen, skapar lugn. Används för att främja en godnatts sömn. Kan hjälpa dig att höja din energi/frekvens och öppnar upp för att du ska kunna få insikter från högre sfärer och kontakt med det gudomliga. Står för balans och ska kunna ge dig inre kraft och styrka. Jätte bra att ha när när du mediterar för att skapa inre frid och öppna upp för högre andliga sfärer. Kan lugna ilska och vara bra att ha med sig vid förhandlingar i arbetslivet. PÅ en mer fysisk nivå sägs ametister bidra till att tillföra mer syre till blodet, bra även för huden, hjärtat och matsmältningsorganen. Sägs även hjälpa till att lindra/läka tinnitus. Lär kunna bidra till att hjälpa till att balansera hjärn hemisferierna.