Om oss

Varmt välkommen till Karlstad Kristallbod ♡

Vi som driver detta är Frida och Kumar som kommer ursprungligen från Indien. Vi skulle beskriva oss som interkulturellt äktenskap, vi står tillsammans med vår kristallaffär för att "öst möter väst, väst möter öst". Vi bägge delar en livslång passion och kärlek för kristaller, stenar och dess egenskaper.

Vi har vår verksamhet i vackra Karlstad i underbara Värmland och vår vision är att vi ska erbjuda kundnära service och försäljning, både här i vår webbutik och på plats.

Vilket innebär att vi vill att du som kund ska känna dig trygg med oss, vi är professionella,  seriösa och gör i allt i vår hand att du ska få hem din kristall/sten så fort som möjligt, samtidigt som vi önskar du verkligen ska veta att för oss är du är speciell och  vi vill kunna ge dig en personlig nära service. 

Vi vill vara och har nu blivit en genuin mindre men samtidigt "stor" väldigt välfylld kristall och sten affär, där du kommer att hitta den sten du längtar efter, vi har även sällsynta exemplar, det du än söker efter eller så vill vi visa dig så många olika vackra fantastiska speciella kristaller och stenar så att du kan med spontant hitta en ny goding till din samling.

Vi har valt ut med mycket kärlek och medvetenhet de kristaller och stenar vi har i vår affär. Vi vet att det finns många där ute som älskar kristaller och stenar lika mycket som vi gör, som ser allt det fina och underbara i dem och vi har kristallerna och stenarna för dig som kommer att förgylla ditt hem ♡

Vid frågor och funderingar hör av dig så ska vi göra vårt allra bästa att svara dig så fort som vi kan och ge dig tid och lyssna på dig ♡ och du vi har ett showroom med kristaller bor du i Karlstad eller har vägarna förbi kan du boka in möte med oss så får du möjlighet att beskåda och även köpa våra fantastiska kristaller och stenar direkt på plats. Hör av dig till oss via mejl eller följ oss på Facebook där du lätt kan nå oss via direkt chatt. Så hittar vi en tid som passar.

Vi hoppas att du känner dig som hemma här på Karlstad Kristallbod.